Hop over
Shampoobar på tur

Shampoobar på tur

Shampoo med på tur?

Skulle det nu være nødvendigt med shampoo på tur i det fri??
Min mand er den type der sparer tandbørsten, når han har været afsted i flere uger.

Den type er jeg bare ikke! Jeg mener godt man kan tage på tur, uden at gå fuldstændig i neandertaler-mode.

Personligt er jeg en der vasker hår hver dag.
Når jeg er på tur, vandretur, sheltertur, spejderlejr eller lign. har jeg bare brug for at vaske mit hår engang i mellem.
Det er ikke fordi jeg som sådan en forfængelig, men mit hår bliver simpelthen så fedtet, at jeg til sidst får sår i hovedbunden (tak for det billede!).

En shampoobar har virkelig sparet mig for plads og vægt i turtasken! 
Den fylder ingen ting, vejer ingen ting, 
Og så kan den, på de lidt længere ture også bruges til opvasken og en hurtig tøjvask.
Det sidste er specielt praktisk, når man er afsted med mindre børn. 

Det er også lækkert, at de kan bruges direkte i vandløb, hav og floder, uden at skade miljøet der.
Vi har haft vores shampoobars med forskellige piger, rundt i verden. 

I kan læse om deres oplevelser herunder.

Fra Julies "Tour du Mont blanc" 

Sæben var rigtig god at have med i rygsækken, den fyldte ikke meget og vi vidste at vi havde nok til hele turen. Flere af dagene mødte vi vandløb og floder hvor det var muligt at vaske hår og krop. Med jeres sæbe blev det endnu nemmere og bedre, da vi sagtens kunne gøre det direkte i vandløbene, da det ikke ville skade miljøet. Vi brugte også sæben til at vaske tøj i, hvor det afgav en skøn duft af bubblegum 🥰 Det eneste minus var, at den lidt høje temperatur godt kunne gøre sæben lidt blød, men ikke noget der ødelagde den.

Fra Susanne "adventurelifedk"

Jeg er den lykkelige ejer af en Vw California, sådan en med hævetag og sovepladser til fire personer. En camper udstyret med kogeplader, køleskab, vandhane og meget andet udstyr. En tilpas størrelse, som altid står klar til at drage ud på oplevelser, store som små. 2020 blev et år med mange begrænsninger og udfordringer. Ture til udlandet blev sat på stand-by mens andre små ture poppede op. Et år hvor nytænkning og nye skønne produkter blev testet i camperen og hvor Birk Denmark vandt sin faste plads.

Birk´s sæbebar er helt fantastisk, miljøvenlig, bæredygtig og uden plastik. Lige min stil og så passer den super ind i en camper der er begrænset på plads.  Startede ud med at teste skovsyre, som viste sig at være virkelig lækker. Den er nem at bruge, skummer godt op og vasker håret lækkert rent. Den fylder ingenting og har været med på tur lige siden. Konklusionen er afhængighed 😊

Siden er der kommet flere til og både til fødselsdag og jul, var Birks sæbebar på ønskelisten, sammen med Birks rejsebøtter og sæberist. Kan helt klart anbefale Birk Denmark, hvis man sætter pris på bæredygtige produkter og vil være med til at reducere plastik og unødvendige fyldstoffer.

De varmeste anbefalinger herfra
Susanne

 @adventurelifedk

Quick shop