Hop over

Vi støtter

Ser din pakke lidt træt ud?

Miljøvenlig pakning
Vi genbruger vores emballage, så ser pakken lidt slidt ud, er det ganske med vilje. Og ankommer det både i plastik og pap, er det netop fordi, vi genbruger det vi får ind fra vores leverandører mv.

De fleste af vores leverandører benytter sig allerede af bæredygtigt emballage, som FSC-certificeret pap og bioplast. Og vi gemmer alt fra papkasser til bobleplast og pakkefyld, som vi så genanvender til at sende dine varer i.

Og vi lukker pakken med den mest miljøvenlige tape på markedet.

Vi ønsker ikke at spare på emballagen, for så at skulle smide dine ødelagte varer væk, så vi bruger gerne lidt ekstra og pakker omhyggeligt dine varer ind.

Det ville være rigtig fedt, hvis du også hjalp til, genanvend eller affaldssorter i de korrekte containere på din genbrugsplads - på den måde kan de tage en tur til i genbrugscyklussen - fedt 'ik?

Sammen i kampen mod plastikforurening

 Plastic change
Plastic Change
 arbejder mod at fremtidige generationer skal kunne leve i og ernære sig af et miljø uden plastikforurening i en fremtid, hvor også plastik er bæredygtigt.

Vi giver 1% af overskuddet hver måned til dette fantastiske initiativ! Og du hjælper til - fedt ik?!

 

 Re-Zip
Vi støtter op om Re-zip, og håber også du vil.

Når vi genbruger vores emballager, reducerer vi emballagernes CO2-aftryk.Når en RE-ZIP emballage genbruges 10 gange, sikres  en reducering på 84 % af CO2-udledningen i forhold til traditionel engangsemballage.

 

 PlastikTanken
PlastikTanken 
er en endags børne & unge festival, i Glyngøre, som Birk stod bag. En del af vores profil omhandler også formidling af verdensmål til grundskolen. Det er vores fornemste opgave at formidle og aktivere børn og unge, i og omkring plastikproblematikken. Gennem leg, debat, undersøgelser, fysiske udfoldelser og kunst, kan børnene komme gennem en masse aktiviteter, som skal oplyse og inspirere.

 Verdensmål
Vi støtter op om, og forsøger at leve op til FN’s verdensmål.

For vores vedkommende tænker vi specielt på mål 14 og 15

 

Quick shop