Hop over

FAQ

HVORDAN BRUGER JEG EN SHAMPOOBAR?

Du skyller håret, gør det meget vådt, en shampoobar kræver vand, det har vi jo sparet væk. Når håret er vådt, kan du gnide shampoobaren rundt i håret et par gange, lægge den fra dig, evt. tilføre lidt mere vand, og skum godt op. Vask som vanligt og skyl godt efter, så al shampoo er ude. Gentag om nødvendigt.

HVORDAN BRUGER JEG EN BALSAMBAR?

På samme måde som shampoobaren, kræver en balsam vand. Håret skal være vådt, gnid balsambaren over håret, fra rod mod spids, gentag flere gange. Det skal ikke føles af meget. Lad sidde et par minutter og skyl godt efter.
Det føles ikke som om man opnår meget, men når du skyller kan du mærke effekten.
HUSK bar' er højkoncentreret plejende "maggiterning" og kræver vand

HVORDAN OPBEVARER JEG EN SHAMPOOBAR?

Du kan opbevare din shampoobar på en soaplift, sæbemåtte, sæbeskål, sisal måtte eller hvad du lige har ved hånde. Det vigtigste er bare, at den får lov til at tørre ud mellem brug.

ER DIN SHAMPOOBAR BLEVET BLØD?

Hvis din shampoobar er blød, har den sugt vand. Det er vigtig den for lov at tørre ud. Du kan forsøge at redde den, ved at smide den i fryseren et par timer. 

ER JERES SHAMPOOBARS VEGANSKE?

Ja, alle med undtagelse af Honning, som naturligvis indeholder honning.

HVORDAN BRUGER JEG DRYSHAMPOO?

Vores dryshampoo, skal bruges som en saltbøsse, inddel håret i sektioner, dap lidt pudder ned omring rødderne i hver sektion, fordel med fingrene for at opnå lidt volumen. Børst evt. håret afslutningsvis
Pudderet er fint og kan drysse ned og efterlade spor på tøjet (kan naturligvis vaskes af, men det er træls lige inden man skal ud af døren)

HAR I SÆBESKÅLE?

Ja, vi har flere slags. Bl.a. vores eget design og håndlavede keramik sæbeskåle Vadehav og soaplift lavet af bioplastik.

INDEHOLDER JERES PRODUKTER PALMEOLIE?

Det er desværre ikke muligt at få alle ingredienser uden palmeolie, vi sørger altid for at de råvarer vi får hjem, er ansvarlig og bæredygtig produceret som bl.a. ECO-certificeret og FSC certificeret.
Så det korte svar er ja, du kan godt risikere at det indeholder palmeolie, men vi forsøger alt hvad vi kan at undgå det, som minimum at finde den ansvarligt dyrket.

ER JERES PRODUKTER ØKOLOGISKE?

Det korte svar er ja, vi bruger helst økologiske råvarer, der er også råvarer som ikke kan kvalificere sig som økologisk, ex. vand eller hør (som i sig selv er økologisk)

HVOR LÆNGE HOLDER EN SHAMPOOBAR?

Det er naturligvis meget individuelt, om man har langt eller kort hår osv. Men omkring 3 gange så længe som din traditionelle shampooflaske. Nogle har endda haft den i over 7 måneder. Men hvis du tænker over ikke at overdosere, så kan den sagtens holde 3 måneder.  

KAN JERES PRODUKTER BRUGES I KOLDT VAND?

Ja, det kan de sagtens, man får det bedste resultat når man bruger varmt vand, men er du på tur i det fri, kan du sagtens bruge vores shampoobars i koldt vand.

ER JERES PRODUKTER FARLIGE FOR NATUREN?

Nej, du kan godt bruge dem i naturen

ER JERES PRODUKTER GRØN SALON GODKENDT?

Det kan du tro! De er alle at finde på positivlisten.

INDEHOLDER JERES PRODUKTER FARLIG KEMI?

Nej, når produkterne er på positivlisten hos Grøn salon, betyder det at de hverken er til skade for hud, hår eller naturen.

INDEHOLDER JERES SHAMPOOBARS SULFAT?

Vores shampoobars indeholder ikke SLS, men en mild sulfat (SCS), som ikke udtørrer hud og hår. 

HVOR ER JERES PRODUKTER PRODUCERET?

Lige her i Danmark, ved Limfjorden - i det smukke vandkants-Danmark

DO YOU SHIP ABROAD?

Yes! We ship to all over the world. If your country isn't listed, please send us an email, and we will be happy to calculate the shipping costs for you.

Quick shop