Workshop

Saml kollegerne, veninderne eller foreningen, hyg jer med et par timers hud- og hårpleje-fremstilling.

Book en workshop

Max. 25 deltagere

Priser fra 220 pr. pers.- v/25 pers.

ET WORKSHOP FORLØB:

Vi starter med en kort præsentation af BIRK. Herefter gennemgår vi ingredienserne sammen. I må dufte og røre. Vi taler opskriften/erne igennem og udvælger de ønskede ingredienser. klar til start. Flere starter med en let anretning, for hyggens skyld.

GRUNDPRIS For ca. 3 timer - DKK 4000,- inkl. moms

KØRSEL - Jannie kommer til jer! DKK 4,9,- Pr./Km Inkl. moms + Evt. bro/færgeafgift.

MATERIALER TIL FREMSTILLING AF ÉN SHAMPOOBAR

DKK 60,- Pr. Person Inkl. moms/

TILMELDING

Endelig tilmelding, og betaling, skal ske senest 14 dage før dagen for afholdelse. Tilmeldingen er bindende. Men vi er til at snakke med!

ALDERSGRÆNSE

Dette er ikke en workshop for børn, vi vil dog godt godtage at børn deltager, forudsat at forældrene påtager sig det fulde ansvar/opsyn, under hele forløbet.

PRISEKSEMPEL (udregnet fra BIRKs adresse)

25 Pers i Holstebro ønsker 1 Shampoobar og 1 Balsambar. Grundpris 4000/25 = 160,- 100 km. x 4,4 =440/25 pers. = 17,- Materialer 130,- = 307 DKK pr. pers. inkl. moms

HVAD SKAL VI HAVE KLAR?

Lokale med (spise)borde, så alle har en arbejdsstation; mikroovn; Håndvask (til fingervask og opvask). Et forklæde er helt klart en fordel.

KAN VI KOMME TIL DIG?

JA! Jeg har mulighed for at låne lokaler i hjertet af Salling, nemlig i Jebjerg. Priser udregner vi herefter. Kontakt mig for yderligere information. 

HVAD HAR DU MED?

BIRK sørger for råvarer, grundopskrift, forme, vægt, handsker, skåle og skeer. & poser til opbevaring efterfølgende.

HVOR MANGE KAN VI LAVE?

På den tid der er afsat, kan i normalt nå at lave 2-3 forskellige Bars. Har i lyst til at lave BalsamBars, er dette også en mulighed (priser fra DKK 70 inkl. moms)

BETALING?

Fakturaen betales 14 dage før afholdelses datoen. Men vi er til at snakke med, skulle man nu have specielle vilkår eller lign. Vi tager en snak om det og finder helt sikkert en løsning.

AFLYST/TILBAGEBETALING

Ved aflysning kan der ikke ydes refusion for materialerne. Dog vil vi gerne refundere grundbeløb og evt. kørsel, hvis vi har modtaget besked herom inden 14 dage før. Vejret Kan vi ikke gøre så meget ved, og det kan umuliggøre gennemførelsen af en workshop - i disse tilfælde refunderer vi det fulde beløb. Skulle Jannie blive forhindret pga. sygdom eller lign. kontaktes i hurtigst muligt, hvorefter vi kan finde en ny dato eller få det fulde beløb refunderet.

ELLERS ANDET?

Jannie medbringer også BIRK produkter, som kan indkøbes til favorable priser.